Samenwerken

De Frietbar is dé friettent voor verse friet midden in het centrum van Eindhoven. Wij zorgen 7 dagen in de week voor de lekkerste friet, altijd 100% dagvers.

Wat de voordelen zijn van werken met de frietbar?

De voorgebakken friet is handgesneden. Direct na het snijden worden de frieten gewassen en voorgebakken, hierna direct terug gekoeld en verpakt in onze kratten waardoor de maximale THT behaald wordt.

Omdat we met een sterke leverancier werken, schakelen we buiten het Nederlands aardappel seizoen, over op Spaanse aardappelen. Zo kunnen we de juiste afmeting van onze frieten blijven waarborgen.

Voordat de friet in een puntzak of op een bord terecht komt, maken ze zo min mogelijk bereidingen mee in een zo kort mogelijke tijd. Doordat we de frietjes niet blancheren, invriezen en niets toevoegen wordt friet eten opeens een stuk gezonder!

Houdbaarheid
Als de friet juist opgeslagen wordt garanderen wij na levering 3 dagen houdbaarheid. Wij leveren de friet altijd in bakken met een eigen THT-sticker om uw HACCP Administratie bij te houden.

Afkomst
De aardappelsoort waar wij mee werken is de Agria, deze aardappel heeft een sterke textuur en is relatief groot waardoor de friet altijd mooi lang is. Doordat Nederlandse aardappelen geoogst worden in september en oktober, kunnen wij deze aardappelen van oktober t/m februari gebruiken.

Kwaliteit staat centraal, ook de grootte van de aardappelen moet consistent blijven. Om deze reden worden na februari de aardappelen geïmporteerd vanuit de Spaanse kust. Doordat we vanuit onze leverancier kunnen schakelen tussen verschillende landen, waarborgen wij te allen tijde onze kwaliteit.

Ben jij benieuwd naar onze vet lekkere frieten en wil je al dat moois over deze frieten eens zelf ervaren? Vraag dan een gratis proefpakket aan!